https://indiafine.in/amazon-samsung-galaxy-watch-4-quiz/

Amazon August Carnival Quiz Answers 26th August 2021 – Win Exciting Prize Free

The Amazon August Carnival Quiz Answers is now live on Amazon App Quiz. This contest has multiple quizzes and reword based on spin and win Jackpots and submit the right answers to the questions. you can play this quiz and win exciting Prizes like laptops, Amazon Pay Balance, etc. Quizzes types are listing below.

  • Spin And Win – Asus Gaming Laptop And More
  • FunZoon JackPots – Chance to win 50,000 Pay Balance And More
  • Pictionary Quiz – Chance To Win 50,000 Amazon Pay Balance
  • Answers And Win – Win 1,00.000 Amazon Pay Balance
  • Spin And Win – Apple Macbook Pro And More

Amazon August Carnival Quiz Answers Spin & Win – Asus Gaming Laptop And More Quiz Answers

Amazon August Carnival Quiz Answers Asus Gaming Laptop Quiz

in this spin and win the contest of Amazon August Carnival Quiz Answers Amazon Quiz, you can win multiple rewards such as Asus Gaming Laptop, which is the latest powerful gaming laptop launched by Asus, Rs 10,000 Amazon Pay balance in Amazon Pay wallet. Moreover, you can get better luck at the next time option.

Question – How many sides does a square have?

Answers – 4

Submit The answers on Amazon Appp

Submit The Answers Direct Link Amazon App

Amazon August Carnival Quiz Answers FunZoon Jackpost Quiz Answers – Win 50,000 Amazon Pay Balance

Funzoon Jackpot Quiz

in this Funzoon Jackpot contest of Amazon August Carnival Quiz Answers Amazon Quiz, you can win multiple rewards such as Sony 55inc TV, which is the latest powerful TV launched by Sony, Rs 20,000 Amazon Pay balance in Amazon Pay wallet. Moreover, you can get better luck at the next time option.

Question – Which of these phrases can you use on Alexa to take you to the games page?

Answers – all of these

Submit The Answers on Amazon App

Submit The Answers Direct Link Amazon App

Amazon August carnival Spin And Win Apple Macbook Quiz Answers

Apple Macbook Quiz

in this spin and win the contest of August Carnival powered by Amazon Quiz and Funzone, you can win Apple Macbook Pro, 20,000 Pay Balance and some minor rewards such as Flate Rs 50 Back on Transaction, which is added into your wallet on the conditioned transaction, 100% back up to Rs 5, User will reward 100% of cashback up to Rs 5 on Amazon. However, there are some lucky draws that will be decided into lucky draws lots.

Question – How many sides does a square have?

Answers – 4

Submit THE ANSWERS ON AMAZON APP

Submit The Answers Direct Link Amazon App

Amazon FunZoon Carnival Pictionary Quiz Win 50,000 Amazon Pay Balance

Amazon Pictionary Quiz

Pictionary Quiz is Amazon funzone questionary where users have to identify the answer that has been pointed out in the picture. this quiz contest of the funzone August carnival is having 5 different questions pictures to recognize on clues in the question. if you give all the right answers then you have a chance to win Rs 50,000 amazon pay balance. This quiz is in Pictionary quiz, in which you have to identify the answers based on the picture.

Question 1 –Name this actor, who is famous for his role in “The Big Bang Theory”

Answers – Jim Parsons

Question 2 – American former Stockbroker and now Author who is also famously known as “The Wolf of Wallstreet”

Answers – Jordan Belfort

Question 3 –Indian mathematician who was known as “The man who knew the infinity”

Answers – Srinivasa Ramanujan

Question 4 –First woman of Indian origin to go to space

Answers – Kalpana Chawla

Question 5 – Indian ornithologist and naturalist. He is referred to as the “Birdman of India”

Answers – Sálim Moizuddin Abdul Ali

Submit The Answers Direct Link Amazon App

Amazon August Carnival Answers And Win Quiz Answers – win 1,00,000 Amazon Pay Balance

Amazon Answers And Win Quiz

The Answer and Win is Amazon funzone questionary where users have to answer the quiz based on general knowledge. this quiz contest of the funzone August carnival is having 5 different questions to determine the general knowledge of the user and reward them accordingly. if you give all the right answers then you have a chance to win a Rs 1,00,000 amazon pay balance. This quiz will grant prizes to two users based on a lucky draw held by the user after the end of this August carnival quiz.

Question 1 – Which is the National animal of Scotland?

Answer- Unicorn

Question 2 –What is Harry Potter’s owl’s name?

Answer- Hedwig

Question 3 – Which sport has been played on the moon?

Answer-Golf

Question 4 –Where was the first solid chocolate bar made?

Answer- The UK

Question 5 – What colour is an aircraft’s black box?

Answer- Orange

Submit The Answers Direct Link Amazon App

You Can Also Play

Amazon Samsung Watch 4 Quiz Answers – Win Samsung Air Buds Pro

Amazon Book Bazar Quiz Answers – Win 5,000 Amazon Pay Balance

Amazon Business Extra savings Quiz Answers – Win 25,000 Amazon Pay Balance

Amazon Independence Day Quiz Answers – Win 25,000 Amazon Pay Balance

Amazon Daily Quiz Answers Win Exciting Prizes Everyday

Amazon Mobile Insider Quiz Answers – Win iPhone 11

Amazon Book Reader Quiz Answers Win Kindle Oasis

Amazon Tecno Pova 2 Quiz Answers Win 10,000 Amazon Pay Balance

Amazon Vivo Y73 Quiz Answers – win 10,000 Amazon Pay Balance

Amazon IFB Washing Machine Quiz Answers – win 20,000 Amazon Pay Balance

Amazon Noise Ultra Quiz Answers – win 10,000 Amazon Pay Balance

Amazon Fire Boltt Quiz Answers – win 10,000 Amazon Pay Balance

Amazon Realme Buds Q2 Quiz Answers – Win 10,000 Amazon Pay Balance

Amazon Tecno Spark 7T Quiz Answers – Win 10,000 Amazon Pay Balance

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: